Blog

Základný kurz lezenia na skalkách 2006

V zimnom obdobi AC Lokomotíva organizuje pre záujemcov ‚Základný kurz lezenia na skalkách‘. Prvý záujemci sa už ohlásili. Ak sa chcete k nášmu kurzu pripojiť, kontaktujte nás na číslach uvedených ďalej v článku.

Predpokladáme, že kurz rozbehneme v priebehu októbra 2006. Presný termín ešte upresníme podľa toho, ako vybavíme priestory na teoretické hodiny. Kurz bude v Bratislave, snažíme sa aby to bolo na dobre dostupnom mieste (minulé ročníky prebiehali v Mlynskej Doline). Praktický výcvik bude tiež prebiehat v Bratislave, prípadne v okolí dostupnom za použitia MHD. Teoretická časť minulých kurzov prebiehala v utorok od 18:00, praktická časť podľa dohody.

Info o zameraní kurzu si možete stiahnut odtiaľto:
https://aclokomotiva.sk/kurz/WEB-Osnova_ZK.pdf.

Cena kurzu je 800,- Sk. Čo sa týka materiálu, v priebehu kurzu učastníci nepotrebujú žiadny lezecký materiál, všetko poskyne náš klub.

Najlepšie bude, ak prídete na schôdzu ako to robili záujemcovia aj v minulých rokoch a tam sa môžeme na všetkom dohodnúť a dostanete odpovede na všetky vase otázky. Je to lepšie ako si vypisovat e-maily. Sme normálna partia mladých ľudi (aspoň my si to myslíme a cítime sa tak), takže netreba sa báť…
Miesto stretnutia: https://aclokomotiva.sk/showpage.php?name=klub . Dopredu sa nám ale ohlás, že prídeš (e-mail, telefon).

Info z predchádzajúcich kurzov:
2003, 2004 a prípadne
po-absolventské stretnutie minuloročných kurzistov

Kontakt na cvičiteľov, ktorí budú zebezpečovať kurz:
jašter: 0905/ 410 950
rado: 0911/ 243 501, radoszemZAVINACgmailBODKAcom

Publikované: 8. októbra 2006
Zdieľajte článok:
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*