Blog

Základný skalolezecký kurz 2017/2018

Alpin Club Lokomotíva v zimnom období organizuje pre záujemcov ‚Základný skalolezecký kurz ‚. Stretneme sa v stredu 11. októbra 2017 v učebni AB35 v priestoroch FEI Bratislava, v Mlynskej doline o 18:00. Informácie o podmienkach, obsahu kurzu a kontakte na nás nájdete v článku.

Základný skalolezecký kurz začíname v stredu, 11. októbra 2017. Termín výuky teoretickej časti kurzu, prípadne časti praxe je každú v stredu v čase od 18:00 do 20:00 hod. Samotná lezecká prax sa začne pochopiteľne realizovať v jarnom období, jej termíny sa budú odvíjať od počasia a veľkosti cvičiacich skupín podľa dohody.

Miesto konania kurzu – učebňa AB35 v priestoroch FEI Bratislava, Mlynská dolina.

Cena kurzu:
– pre členov klubu: dospelý 40 EUR, osoba mladšia než 18 rokov 20 EUR;
– pre externistov: dospelý 80 EUR, osoba mladšia než 18 rokov 40 EUR.
(pri záujme a splnení istých podmienok bude z tohto poplatku uhradené externistom ročné členstvo v SHS JAMES cez klub)

Informácie o zameraní a obsahu kurzu si môžete stiahnuť tu:
https://aclokomotiva.sk/kurz/WEB-Osnova_ZK.pdf

Čo sa týka základného lezeckého materiálu, nie je podmienkou aby ste ním boli vybavení počas alebo v začiatkoch kurzu. Potrebné veci vám zapožičiame. Dokonca vám odporúčame počkať s nákupom – radi vám poradíme pri výbere.

Ako sa do kurzu prihlásiť

  1. Ozvať sa na kontaktnú adresu jaster.u36 @ gmail.com. Požiadam vás o uvedenie celého mena aj čísla telefónu pre uľahčenie komunikácie. Prípadné nejasnosti môžete už teraz smerovať na špeciálne vytvorené Fórum Základný skalolezecký kurz 2017/2018. Pozor, aby sa vám príspevok zobrazil, musíte sa najprv do Fóra registrovať!
  2. Stiahnuť si z downloadov na našej stránke prihlášku do kurzu https://aclokomotiva.sk/storage/prihlaska_kurz.pdf, a tú potom priniesť na prvé stretnutie (upozorňujem, že u záujemcov z radov mládeže do 18 rokov nesmie chýbať súhlas niektorého zo zákonných zástupcov).
  3. Pred začatím kurzu budete emailom informovaní o kontaktnom mieste a čase kde sa stretneme a začneme. Informácia bude zverejnená aj v diskusnom fóre na našej stránke.

Kontakt na cvičiteľov, ktorí zabezpečujú kurz:

    • Jašter – 0905 / 410 950

 

    Lukáš – 0903 / 668 064

 

Publikované: 29. septembra 2017
Zdieľajte článok:
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*