Blog

Lokodrobci Camp jeseň 2015

Pozývame rodinne zaneprázdnených členov klubu a jeho sympatizantov aj s ratolesťami na 1.ročník klubovej akcie LOKODROBCI CAMP. Športovo – spoločenský víkend pre lokodrobcov a ich rodičov sa koná 9.10. – 11.10.2015 vo Vila Thoma (Harmónia pri Modre).

Demografická krivka v našom klube potešujúco strmie, nastala tá príhodná chvíľa na rozvíjanie základných zručností a návykov v lezecko – leteckom kolektíve aj pre tých našich najmenších. Pre nás rodičov zase dobre padne vhod „stretnutie po rokoch“, s podobne „služobne zaneprázdnenými“ spolulezcami. Akcia je síce plne podriadená športovému vyžitiu a potrebám detí, určite si však popri tom nájdeme chvíle aj na nejaké tie plány, spomienky, rozhovory a výmenu skúseností.
Prenájom chaty hradí klub, ako aj hlavné pohostenie v sobotu.

Poznámka – akcia je určená výlučne pre deti za prítomnosti ich rodičov. Prosím, aby toto zatiaľ bezdetní členovia klubu rešpektovali.

Termín akcie: 9.10. – 11.10.2015

Vilu Thoma máme prenajatú od 11:00 v piatok 9.10.2015, do 11:00 v nedeľu 11.10.2015.

Príchod je teda v uvedenom časovom rozmedzí voľný. Hlavný program je naplánovaný na sobotu. Parkovanie s dostatočnou kapacitou je zabezpečené priamo v objekte.

Miesto: Vila Thoma (Harmónia pri Modre)

Nahlad do priestorov zariadenia a vybavenia:
http://www.vilathoma.com/fotogaleria

Exteriér je záhradného typu, bezpečne oplotený, takže nebude dochádzať k samovoľným únikom detvákov do okolitej prírody.

Ako sa dostať na miesto určenia: základné info nájdete na http://www.vilathoma.com/mapa .

Upresnenie rozhodujúcej križovatky pri reštaurácii Bowling, kde to dáte doľava:


Program:

Piatok 9.10.2015 – predpokladáme, že to bude hlavný deň príchodov, preto nie je organizované nič na pevno. Program nastavíme operatívne podľa počtu prítomných detí a úmerne ich veku. Okrem hier zaujímavé možnosti ponúka aj blízke okolie. Lezenie na Medvedej skale či Troch jazdcoch, výlet na Veľkú Homolu s rozhľadňou, prípadne slovanské hradisko na Zámčisku. Ak sa popri tom podarí nazbierať aj nejaké nepodozrivé hríby, pomôže to osviežiť menu podujatia. Samozrejme, uvítame aj pomoc s prípravou hlavného programu na sobotu.

Sobota 10.10.2015 – celodenný program bude postavený na atrakciách pre deti, s čím nám pomôžu aj animátorky. V prípade nepriazne počasia dispozícia vnútorných priestorov umožní vytvoriť dostatočne veľké improvizované ihrisko.
Špeciálna poznámka k organizácii podujatia vo večerných hodinách – ako to presne zadefinovala Majka: „NIE, žiadna nočná akcia sa nerobí. V noci je kľud a budú sporadicky pokrikovať iba drobci „.

Jedálny lístok utrasieme ešte komunikáciou via mail, v zásade ale dohodneme jedno hlavné jedlo (obed) pripravené v kotlíku tak, aby bolo vhodné aj pre väčšie deti. Predpokladám, že si páni povytiahnu mádžopytlíky a postarajú sa o gurmánsky rozmer podujatia. K dispozícii je okrem kuchynky veľký a malý gril.
Jedenie pre malé deti do 1- 1,5 roka, alebo pre deti s alergiou si ale každy rodič prinesie sám.
Tiež niečo malé pod zub na piatkovú večeru a raňajky. V kuchyni su k dispozícii dve veľké chladničky, miesta na uskladnenie je dosť.

Vybavenie kuchyne: 2x chladnička + mrazničky, 1x plynový sporák (rúra nie je), 1x mikrovlnka, 1x rýchlovarná kanvica,  hrnce ,taniere, poháre, hrnčeky aj plastové hrnčeky, príbory kovové. Tyčový mixér nie je k dispozícii.

Ak má niekto dobrý nápad a rád pomôže s organizáciou budeme veľmi radi. Hlavne čo sa týka programu pre deti a jeho materiálneho zabezpečenia.

Nedeľa 11.10.2015 –  uvedenie vily do pôvodného stavu, čiže nás čakajú rajóny v tom najlepšom štýle. Odchod do 11:00hod.

Do stretnutia a tešíme sa na vás!

Majka Bednárová

Ľubo „Jašter“ Galanský

Publikované: 9. októbra 2015
Zdieľajte článok:
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*