Blog

KITTSEE PREGLEJKA CUP 2010

19. 6. 2010 (sobota), prebehne v Kittsee (Rakúsko), druhý ročník klubovej akcie KITTSEE PREGLEJKA CUP. Po úspešných predošlých dvoch ročníkoch sme sa rozhodli zachovať osvedčený scenár. Súčasťou podujatia bude pochopiteľne aj spoločenská časť a premietneme si nejaké obrázky na plátno popri kulinárskych výtržnostiach.

Klubová verejnosť i frekventanti základného skalolezeckého kurzu, stretneme sa v Kittsee!

Miesto konania:

    • umelá stienka u Štefana Ballóka, Berger Strasse 2, Kittsee, Rakúsko

 




Ako tam trafiť:

Kittsee je cca 7km za hranicou, optimálne miesta prechodu sú hraničné prechody Berg, alebo Jarovce.

Doporučujeme orientovať sa na vzletné tradície i výkony mexickej jazdy a osedlať bicáky.
Čo sa týka colných predpisov vo veci prevážania istých dôležitých nápojových komodít, v tomto smere naša osobná spotreba nedokáže prevýšiť daný limit za jediný deň, bez obáv. Limit je pre národy združené v EU pozoruhodne veľkorysý.

Prezentácia:

    11:00 hod

Štartovné:

    klobásky, zelenina, nakladané mäsko, kuriatko, rybky na gril (podľa individuálnej chuti a výberu). Čo si kto prinesie, to si aj zje, alebo nazad odnesie.

Kategórie:

veríme, že aj tento ročník bude poctený silnou účasťou diev, aby vydalo na osve kategóriu pre vsetky disciplíny. V opačnom prípade zostaneme u genderovej rovnoprávnosti v každej disciplíne.

Program:

1. Otvorenie, súťaž koláčikov.
2. Pučenie chytov na obtiažnosť (tri súťažné bouldre)
3. Chytačka na rýchlosť
4. Špeciálna disciplína (tajomstvo usporiadateľa, očakávajte zmenu oproti minulému ročníku)
5. Spoločenské posedenie s kulináriou a prezentáciou obrázkov

Poznámka:

    podujatie je OPEN v zmysle „program je stále otvorený“, novým nápadom a vylepšeniam sa organizačný výbor nebráni! Po prečítaní si tristných spomienok profesionálov na nevľúdne separačky pri závodoch svetového pohára, rozhodli sme sa našu separačku poľudštiť funkčným grilom, zodpovedajúcim nápojovým lístkom a súťažou koláčikov. Týmto oslovujeme devy (nie je podmienkou… môžu sa pridať aj junáci), aby prinesenými koláčikmi zabojovali aj v tejto disciplíne. Veľká kolektívna vďaka!

Ubytovanie:

    so sebou spacák a karimatku, okrem záhrady s tieňom orechov je k dispozícii tiež zázemie pod vysutou strechou pre prípad nepriazne počasia.

Informácie zvláštneho zreteľa:

    pivo, minerálka, kofola sú zabezpečené sponzorsky. Všetko čo obsahuje nad 5% objemových jednotiek, si prineste vlastné. Nezabudnite si tiež vziať sedáky a istítka.

Tešíme sa na vás a do stretnutia!

Publikované: 20. júna 2010
Zdieľajte článok:
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*