Blog

OPADALO LÍSTIE, ZAKVITLI KOKOSY

Skvelá správa ľudia. V sobotu 15. 12. 2007 odštartujeme očakávaný 6. ročník tradičného kontemplatívneho pochodu „Kokosy na snehu“. Ďalšia šanca pre nás, v poradí šiesta, zistiť prečo to vlastne robíme. Na osvedčenej trase Zochova chata – Bratislava.

I poprajme si pri tej príležitosti dostatok snehu, hojnosť mrazu nech nás cestou sprevádza a.. no jednoducho juchúúúúúú… ide sa.

Tento pochod je krytý aktívami a pasívami z depozitov kľúčových účastníkov. Napríklad taká Zuzkina butylka slivky bude mať reprízu. Máte novú šancu zmeniť názor. Slivka je stále nedotknutá a čaká na situácie, v ktorej jej dosiaľ nepochopenú výnimočnosť ocenia aj tí najväčší rúhači z roku minulého. Očakáva sa, že pekne na kolenách. A subtílna vôňa vareného vína sa taktiež zhmotní v pravý čas. A pochopíte prečo sa hlad dá zapiť, ale smäd nezajete.
Prvý raz v dejinách Kokosov otestujeme „makrelonosiča“. Sľubujeme si od toho v tme lepší čuchový kontakt pešiakov na chvoste zostavy s pochodovým čelom v prípade zatmenia hviezd. (Kto sa stratí, ten sa nehľadá, ale traduje sa potom, že „odišiel dojiť ľadové medvede“). A nebránime sa ani iným atrakciám.



Mapa trasy.

Vážená klubová i široká odborná verejnosť, stretneme sa v poslednom večernom autobuse na osudnom smere.
Máš len jeden pokus, 19:40 vyráža z AS Mlynské Nivy bus (viac tu). Zraz účastníkov v hale nad aktuálnym nástupiskom spoja.

TRVALE PLATNÉ UPOZORNENIE – určite si nezabudnite protisnehové návleky a rezervné fusakle, v prípade fakt obstojného humáču môžu prísť fakt vhod.

PRISTAVENIE PRVEJ RANNEJ ELEKTRIČKY NA ZASTÁVKU ZDARMA!

Publikované: 14. decembra 2007
Zdieľajte článok:
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*