Blog

2% pre AC Lokomotíva Bratislava

Týmto návodom Vám chceme pomôcť s poukázaním 2% dane nášmu klubu, preto čítajte ďalej. Ak by ste si aj napriek tomuto návodu nevedeli rady, pošlite nám e-mail na adresu info@aclokomotiva.sk


V prípade že ste zamestnanec, ktorému ročné zúčtovanie dane vykonal zamestnávateľ, postupujte podľa nasledujúcich 3 krokov:

1. Dajte si u zamestnávateľa potvrdiť z našej stránky stiahnuté a vytlačené POTVRDENIE O ZAPLATENÍ DANE Z PRÍJMOV ZO ZÁVISLEJ ČINNOSTI (prípadne Vám takéto potvrdenie vystaví zamestnávateľ).

2. Z našej stránky si stiahnite a správne vyplňte (údaje o klube sú už predvyplnené) V Y H L Á S E N I E o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby

3. Obidve tieto tlačivá doručte na daňový úrad v mieste Vášho bydliska (vo výnimočnom prípade na daňový úrad podľa sídla Vášho zamestnávateľa) najneskôr do 30.4.2005

Minimálna suma predstavujúca 2% z dane je v prípade fyzických osôb 20,- Sk


V prípade, že si daňové priznanie budete podávať sami, či už ako fyzická alebo právnicka osoba:

1. Výšku sumy (2% z dane) vyplníte priamo v daňovom priznaní.

2. Daňové priznannie s vyplnenou sumou a prijímateľom odovzdáte na daňovom úrade najneskôr 31.3.2005.

Minimálna suma predstavujúca 2% z dane je v prípade fyzických osôb 20,- Sk, v prípade právnických osôb 250,- Sk

Tu sú vzory pre všetky 3 druhy daňových priznaní so vzorovým vyplnením. Pozorne si pozrite, ktorý typ daňového priznanie podávate a podľa uvedeného vzoru ho vyplňte.

Daňové priznanie vzor 1 – Fyzické osoby typ A
Stiahnite si a vyplňte potvrdenie (je súčasťou daňového priznania) pre daňový úrad. Prečítajte si poučenie ako vyplniť daňové priznanie FO typ A a pozrite si vzor vyplneného daňového priznanie na nasledujúcich 2 obrázkoch.


Daňové priznanie vzor 2 – Fyzické osoby typ B
Stiahnite si a vyplňte potvrdenie (je súčasťou daňového priznania) pre daňový úrad. Prečítajte si poučenie ako vyplniť daňové priznanie FO typ B a pozrite si vzor vyplneného daňového priznanie na nasledujúcich 2 obrázkoch.


Daňové priznanie vzor 3 – Právnicke osoby
Prečítajte si poučenie ako vyplniť daňové priznanie PO a pozrite si vzor vyplneného daňového priznanie na nasledujúcich 2 obrázkoch.


Chceli by sme požiadať fyzické aj právnicke osoby ktoré nám pošlú príspevok, aby o tom dali informáciu vedeniu klubu na e-mailovú adresu <vedenie@aclokomotiva.sk>, prípadne na poštovú adresu sídla klubu.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa rozhodli 2% z dane podporiť klub AC Lokomotíva Bratislava.

Publikované: 19. marca 2005
Zdieľajte článok:
Zatiaľ sa tu nenachádza žiadny komentár.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*