Dnes je 17. 09. 2019   | Počasie v Európe | Sprievodcovia | Weblinks | Download | Rozšírené vyhľadávanie    
  Články
Úvodná stránka
Kde sme boli
Metodika
Fotogalérie
Rady a tipy
Klubový život
EL LOCO
Pajštún
Najčítanejšie články
Ako písať články

  LokoFoto

  Fórum + odkazy
Fórum
Rýchle odkazy

  O nás
História klubu
Stanovy
Spomíname
Kontakt na nás

  Registrácia čitateľov
Ak máte záujem dostávať nové články na Váš email, zaregistrujte sa na odber noviniek.
Registrácia

  Počítadlo prístupov
Celkom1137545
September1976
Dnes12

Zlaňák 2005 (5. - 6.11.2005) resume
Zverejnené 20. 12. 2005 (3091 × prečítané)

Malé oneskorené ohliadnutie za zlaňákom 2005.

16.1. 2006 - doplnená fotogaléria


Postrehy účastníkov:

Jašter

Zlaňák 2005 je za nami a ja verím, že bol v pohode a o spomienkach, ku ktorým sa ešte nejaký čas budeme vracať (a tiež, že si bikeri ráno okrem zážitkov odniesli domov aj každý VLASTNÝ bicykel )...
Chcem za organizačný tím poďakovať luďom, ktorí už tretí rok dobrovolne berú na seba bremeno údelu urobiť niečo pre klubovú posopolitosť. Ešte raz vďaka Buldozérovi, Radovi, Hanke za logistickú podporu, Majke a Gabike za tú otročinu v kuchyni, Pralinke a Rasťovi za zabezpečenie audiovizuálnej techniky a ak som na niekoho zabudol, vopred sa ospravedlňujem.
SPECIAL THANKS všetkým skvelým babám za to množstvo výborných domácich koláčov a nátierok. Aj tí najotrlejší z nás barbarov v tej chvíli vymäkli a otočili sa plechovkovému pivu chrbtom... čo je len dôkaz, že aj barbari sú domestifikovatelní tvorovia :-)))
Vďaka patrí aj všetkým, ktorí si našli čas usporiadať prezentácie svojich vertikálnych a vzdušných výtržností; a podelili sa o ne s nami.
A samozrejme, vďaka za účasť.
Dovidenia o rok!


Rado

Okamihy čo ma najviac zaujali:
- nákupný vozík v Metre, ktorý som nevedel potlačiť (akosi nemal na prednej náprave tú správnu geometriu) a stále zatáčal vľavo
- cca polhodinové rozhodovanie + 6 telefonátov rôznym kuchárom a kuchárkam, ktoré mäso kúpiť a koľko ...
- cca 3 min rozhodovanie bez akéhokoľvek zaváhania, či telefonátov, ktoré pivo a koľko ...
- zaslzená (ale strašne - ako vždy) príprava cibule na guláš;
- krvavé krájanie mäsa na guláš - keď budem veľký už nechcem byť požiarnikom, budem radšej vegetarán !!!
- zdesenie na záver - ako sa toľko veľa gulášu a piva mohlo minúť ???


Pet:o)

Stal sa zázrak! Bol to prvý zlaňák, ktorý som neškrabal zemiaky a nekrájal kilá mäsa, ale liezol a zlaňoval.
Po minulých skúsenostiach chápem prečo sa Rado chce stať vegetariánom.
Šéfkuchár Buldozér pripravil spolu s pomocníkmi skvelý guláš; bez jedinej kvapky vody, perfektný podklad pod pivká ktoré ho nasledovali.
Ďakujem všetkým za úžasný pocit, ktorý som mal keď ticho so záujmom sledovali moju prezentáciu.
Zlaňák ma ako každý rok inšpiroval a vymýšlam čo podniknem budúci rok.

A čo fotky? Budú! ... stay tuned

Takže tu je fotogaléria k zlaňáku!.



[Aktuálna známka: 2,00]
hodnotenie článku (ako v škole)   <--1 2 3 4 5 -->   

( Celý článok | Autor: Pet:o) | Počet komentárov: 4 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytlačiť článok )

Web site powered by phpRS