Dnes je 14. 08. 2020   | PoÄŤasie v EurĂłpe | Sprievodcovia | Weblinks | Download | RozšírenĂ© vyhÄľadávanie    
  ?lánky
Úvodná stránka
Kde sme boli
Metodika
Fotogalérie
Rady a tipy
Klubový život
EL LOCO
Pajštún
Naj?ítanejšie ?lánky
Ako písa? ?lánky

  LokoFoto

  Fórum + odkazy
Fórum
Rýchle odkazy

  O nás
História klubu
Stanovy
Spomíname
Kontakt na nás

  Registrácia ?itate?ov
Ak máte záujem dostáva? nové ?lánky na Váš email, zaregistrujte sa na odber noviniek.
Registrácia

  Po?ítadlo prístupov
Celkom1204922
August11004
Dnes514

Zla?ák 2005 (5. - 6.11.2005) resume
Zverejnené 20. 12. 2005 (3169 × prečítané)

Malé oneskorené ohliadnutie za zla?ákom 2005.

16.1. 2006 - doplnená fotogaléria


Postrehy ú?astníkov:

Jašter

Zla?ák 2005 je za nami a ja verím, že bol v pohode a o spomienkach, ku ktorým sa ešte nejaký ?as budeme vraca? (a tiež, že si bikeri ráno okrem zážitkov odniesli domov aj každý VLASTNÝ bicykel )...
Chcem za organiza?ný tím po?akova? lu?om, ktorí už tretí rok dobrovolne berú na seba bremeno údelu urobi? nie?o pre klubovú posopolitos?. Ešte raz v?aka Buldozérovi, Radovi, Hanke za logistickú podporu, Majke a Gabike za tú otro?inu v kuchyni, Pralinke a Ras?ovi za zabezpe?enie audiovizuálnej techniky a ak som na niekoho zabudol, vopred sa ospravedl?ujem.
SPECIAL THANKS všetkým skvelým babám za to množstvo výborných domácich kolá?ov a nátierok. Aj tí najotrlejší z nás barbarov v tej chvíli vymäkli a oto?ili sa plechovkovému pivu chrbtom... ?o je len dôkaz, že aj barbari sú domestifikovatelní tvorovia :-)))
V?aka patrí aj všetkým, ktorí si našli ?as usporiada? prezentácie svojich vertikálnych a vzdušných výtržností; a podelili sa o ne s nami.
A samozrejme, v?aka za ú?as?.
Dovidenia o rok!


Rado

Okamihy ?o ma najviac zaujali:
- nákupný vozík v Metre, ktorý som nevedel potla?i? (akosi nemal na prednej náprave tú správnu geometriu) a stále zatá?al v?avo
- cca polhodinové rozhodovanie + 6 telefonátov rôznym kuchárom a kuchárkam, ktoré mäso kúpi? a ko?ko ...
- cca 3 min rozhodovanie bez akéhoko?vek zaváhania, ?i telefonátov, ktoré pivo a ko?ko ...
- zaslzená (ale strašne - ako vždy) príprava cibule na guláš;
- krvavé krájanie mäsa na guláš - ke? budem ve?ký už nechcem by? požiarnikom, budem radšej vegetarán !!!
- zdesenie na záver - ako sa to?ko ve?a gulášu a piva mohlo minú? ???


Pet:o)

Stal sa zázrak! Bol to prvý zla?ák, ktorý som neškrabal zemiaky a nekrájal kilá mäsa, ale liezol a zla?oval.
Po minulých skúsenostiach chápem pre?o sa Rado chce sta? vegetariánom.
Šéfkuchár Buldozér pripravil spolu s pomocníkmi skvelý guláš; bez jedinej kvapky vody, perfektný podklad pod pivká ktoré ho nasledovali.
?akujem všetkým za úžasný pocit, ktorý som mal ke? ticho so záujmom sledovali moju prezentáciu.
Zla?ák ma ako každý rok inšpiroval a vymýšlam ?o podniknem budúci rok.

A ?o fotky? Budú! ... stay tuned

Takže tu je fotogaléria k zla?áku!.


Súvisiace články:
Zla?ák - 19. október 2013 (01.10.2013)
Zla?ák - 20. október 2012 (03.10.2012)
Zla?ák - 5. november 2011 (25.10.2011)
Ako sme uzatvorili sezónu 2008 (08.12.2008)
Zla?ák 18.-19.október 2008 (23.09.2008)
Fotky zo zla?áku (05.01.2005)
Zla?ák 2003 (15.-16. 11. 2003) (05.02.2004)
POSLEDNÝ ZLA?ÁK 2003 (22.10.2003)

[Aktuálna známka: 2,00]
hodnotenie ÄŤlánku (ako v škole)   <--1 2 3 4 5 -->   

( Celý článok | Autor: Pet:o) | Počet komentárov: 4 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytlačiť článok )

Web site powered by phpRS