Rok sa s rokom zisiel, je cas opat uhradit vrchnosti vertikalny desiatok za clenstvo v JAMESE. Kedze sme si na Valnom zhromazdeni JAMESU 2013 neodhlasovali jeho zvysenie, vsetko zostava po starom. Upozornujem tych previnilcov z radov klubu, ktori neobnovili clenstvo v JAMESE minuly rok, ze si musia v JAMESE obnovit aj registraciu, co je plus 5 EUR!
Členský poplatok je 20,00 EUR, pre mládež od 16 do 18 rokov (ročník nar. 1996 až 1998) 10,00 EUR, mládež do 15 rokov vrátane (roč. nar. 1999 a neskôr), ženy 55 ročné a staršie (roč. nar. 1959 a skôr) a muži 60 roční a starší (roč. nar. 1954 a skôr) majú členské 5,00 EUR.
V členskom je zahrnuté poistné 3,32 EUR na zásahy HZS na Slovensku.
Rocny poplatok nasmu klubu zostava tradicne nezmeneny, do 18 rokov 2 EUR, nad 18 rokov 4 EUR.
Suma sumarum to pre vacsinu z nas robi 24 EUR, pre tych starsich 9 EUR, pre drobizg 7 EUR a mladeznikov uz myslim medzi starymi momentalne nemame.
Stare preukazy vam platia do 31.3.2014. Zacinam vyberat peniaze na nove, tu vas z organizacnych dovodov poziadam o mozne strpenie, boli sme ako statutari klubov poziadani vedenim JAMESU, aby sme sa v maximalnej miere snazili zhromazdit co najviac ludi na jeden vybavovaci termin novych preukazov, ulahcuje im to pracu pri napore skraja roka. Predpokladam, ze do marca sa tam teda zastavim raz mesacne.
Peniaze vyberam osobne na klubovych schodzach vo stvrtky, z rodinnych dovodov mi stabilne vychadza prichod na 20:00 hod. Druhou moznostou je poslat mi peniaze na ucet.
Cislo uctu 2619882261 kod banky 1100 (Tatra banka), do poznamky uvedte slovo CLENSKE a svoje MENO . Ak si zvolite tuto moznost platby, zaroven mi tuto skutocnost oznamte aj mailom, aby sme mali pod kontrolou celu situaciu, pre pripad, zeby nieco zlyhalo (platba nedorazila na ucet, alebo dorazila anonymna, stava sa). Dakujem za porozumenie.