cafte vsetci, pripajam sa k vasej debate o Arcu, alebo vlastne rada by som dala aj dalsi navrh, ze kam v tomto termine. Nemam nic proti Arcu, tiez som mala tu cest tam liezt, napriek tomu by sme radsej isli do Paklenice a to z praktickych dovodov.
1) Blizsia oblast=menej peniazkov za benzin
2) Netreba sa v oblasti prepravovat autom = cisto prakticke dovody=dost sa usetri za benzin
Inak co sa tyka ceny ubytka, je to asi zajedno a aj klima a teploty budu podobne + moznost kupat sa v mori.
Doprava, autami, alebo s Karolom ak nebude obsadeny (napr. v Arcu)
tolko ja
Han
Arco atd.
Ano,Anonymous napísal:Zatial to vyzera na piatok v noci, okolo desiatej.
Jedno auto je uz plne, sme v nom piati.
maro
po konzultacii s ludmi, ktori uz boli v Arcu mi doporucili ist v noci koli:
zacina sezona (1.7!!!) vsetci nemcuri a rakusaci budu tiahnut do talianska a slovinska, nie je vynimocna aj celodenna zapcha na dialnici HOROR
V noci by mali byt cesty rel.ciste.
Vodic sa musi vyspat v piatok cez den a musi mat jedneho budica/striedaca.
- maro
- Site Admin
- Príspevky: 144
- Dátum registrácie: 22 Feb 2003, 22:45
- sirobot: Nie
- Bydlisko: Slovensko
- Kontaktovať používateľa:
Jedno auto uz objednane, plne a uzavrete:
-pavuk
-maro
-jaster
-brano
-rasto
Vsetky dalsie diskusie o arcu su presunute sem:
http://www.aclokomotiva.sk/phpbb/viewtopic.php?p=606
-pavuk
-maro
-jaster
-brano
-rasto
Vsetky dalsie diskusie o arcu su presunute sem:
http://www.aclokomotiva.sk/phpbb/viewtopic.php?p=606
Pri pohlade na prezrate jasterice povalujuce sa na polnej ceste pod Peilsteinom ma inspirovalo v uvahach nutricnym smerom a teda namet pre zamyslenie sa ucastnikom spanilej jazdy do Arca... ako s tymi prostocvikmi vo veci varenia nalozime, leto s rybickami a trencianskymi parkami s fazulou a 250 konzerv solo v kufri,50 litrovy medeny kotlik alebo..? Lebo krmenie sa plastami medu divych vciel zapijanych mliekom nahodne podojenych okoloiducich koz tak to nam s mimoriadnou pravdepodobnostou neprejde
Akciova ponuka inspiracie - nestor kulinarskeho umenia Brillat-Savarin doporucoval proti vycerpanosti z namahy tento recept: nakrajat tri postarsie ocistene holuby a 25 cerstvych rakov. Opiect a zaliat telacim vyvarom. Varit hodinu.
Takto akosi vyzerali cerealne tycinky v 18. storoci
Akciova ponuka inspiracie - nestor kulinarskeho umenia Brillat-Savarin doporucoval proti vycerpanosti z namahy tento recept: nakrajat tri postarsie ocistene holuby a 25 cerstvych rakov. Opiect a zaliat telacim vyvarom. Varit hodinu.
Takto akosi vyzerali cerealne tycinky v 18. storoci