Hradok 21/22.5

Ak si niečo zaujímavé preliezol, daj o tom vedieť aj ostatným. Ak o tom chceš napísať dlhší článok, skontaktuj sa so mnou cez tento odkaz: http://www.aclokomotiva.sk/showpage.php?name=form.
Používateľov profilový obrázok
pavuk
> ako 20 príspevkov
> ako 20 príspevkov
Príspevky: 39
Dátum registrácie: 24 Feb 2003, 23:31

Hradok 21/22.5

Príspevok od používateľa pavuk »

Tak ako bolo :?: pochvalte sa :!: :wink:
To Jaster: Pocko vam vyslo takze som same ucho...
Používateľov profilový obrázok
jaster
> ako 50 príspevkov!!!
> ako 50 príspevkov!!!
Príspevky: 310
Dátum registrácie: 06 Mar 2003, 23:53

Príspevok od používateľa jaster »

:wink: mlcanie jahniat pät metrov nad jednickou stopperom :wink:

Vraj najhorsia cinska kliatba znie BODAJ BY SI MAL ZAUJIMAVY ZIVOT...
A je fakt, ze Cinana na Hradku este nikto nikdy liezt nevidel, lebo tam naozaj nie je problem zakopnut o zaujimavy zivot :shock:

Situacia - ludi ako na akcii "Miss ogrcane tricko" + prvych desat sudov piva zdarma, alebo cosi podobne. Do ciest sa nastupovalo z lotosoveho meditacneho sedu, lebo sa trpezlivo cakalo v poradovniku na tie oblubene az najmilsie. Co zase malo priaznivy vplyv na diagnozu " delirium z ovocnych vin a vertikalnych abstakov", v praxi sa nasla nejaka spara pravdepodobne odistitelna a konciaca stromom a vzlinalo sa. Spary po ktorych mas ruky ako stara korytnacka pancier. Fajn, kazdy den par ciest sme dali.

Pocasie vyslo na plech - mozog mumimfikovany nebeskou mikrovlnkou
hrkal v prilbe ako pinballova gulicka. Vdaka tejto haluzi si sa prepracoval do stadia "nebojim sa do skoby padnut, len sadnut". Ovesani vsetkymi tymi zväzkami hlinikovych trsov cibul a cesnakov, vnatkami sluciek a tak dalej, bolo to o klasike a co povedat, poznas to... zufali typkovia zakladaju zufale veci na zufalych miestach :shock: V kazdom pripade nejake tie vrasky okolo diery do zadku sa pritrafili :lol:

Pekny zazitok bol nakoniec "Draci kut", prasknuty pologramotne ako prva cesta poranu po pivnej veceri s dezertnou vodkou dole na chate. Lebo niekedy sa da zalozit jedine tak noha za krk a sojova tycinka do huby 8)

Ale najvacsie hviezdy zajazdu boli Monika s Vladom, byvali novacikovia a cerstvi kolegovia. Pekne to tam rozsvietili, pekne a samostatne.

RESUME: co o com... pridame tomu este par dielov :roll:
Napísať odpoveď