Nechajme teraz prehovorit hmliste tusenie.. citim nieco v kostiach a nie u to burky
Neblizi sa opat akcia kodove oznacenie T100
Mysticke zjednotenie blata s dotieravymi pachmi. Ochranne amulety a talizmany proti zlym a velmi zlym smerom pochodu. Tajomne lesne gravitacne diery vysavajuce glukozu z buniek zufalcov
PRAVDA JE TAM NIEKDE V TME PRED DOBROU VODOU...
posledny vikend grupa horskych strelcov preskumala usek od bradla po myjavu, v zachvate optimistickych scenarov. T-100 09. Ziadnych hrdinov SNP sme neobjavili zato bliziaca sa stovka zakerne kusala z travy, az mi rozdriapala pohorku vyrobenu z koze tulaveho psa. Dobre sa pripravme hrdinovia!
Nemajme nakladene do gati.. a skusme sa prepotit zo 4. druzstevnej chodeckej divizie do 2. dialkoplazeckej ligy pokorenim hranice 16 hodin na sto kilakov Da niekto banzaiiii pokus s nami Ja a Zuzka ideme do toho. Mato von Podhubie, nechaj zaposobit pol tuby kalciovej masti medzi polkami a pod robit company s rucenim obmedzenym.
Heslo: POCHODUJ ALEBO SKAP A ZDOCHNI. (Kto padne, budu mu z noh stiahnute tenisky, aby neskoncili v rukach lesnych Vietnamcov, co ich hodia do frcu v secondhande).
...tak zas je to tady (sobota prvy junovy vikend) jen ty a já, kamaráde pamatuješ, z celý roty zbyla jen hromada mletýho masa, takhle by voják neměl umírat...ale slibuju já ho najdu a vyřežu do něj tvý jméno...
ak mocnosti dovolia odvážiť sa aj tento rok, plánujem skôr precítiť meditáciu trestanca odsúdeného na prejdenie kvadriliónu kilometrov, teda diaľkový pokus...objavili sa drby ze silnou stránkou tohtorocnej stovky bude obuv, organizátor totiž údajne chystá dotáciu za zošrotovanie plesnivých kopačiek.
Dialkove teleporty prenechaj starcom.. tvoja telesna schranka je este prilis nezrela na astralne cestovanie I ked, co tam taky Trencin ako ciel, v Brezovej sa otocit a mastit spat do Bratislavy je mastnejsia vizia
Zda sa, ze systematicke praktizovanie dialkovych pochodov ako sposob udrzania vitality vo vysokom veku je lepsia metoda nez ruska skola novodobeho balzamovania.
No veru trasa BA-Brezova-BA je velmi lakava, len podla mna by bolo potrebne startovat o 0400 miesto obvykleho startu o 0600. Ale berme to chronologicky. Najprv treba ist do Brezovej a spat do Dobrej Vody a chytit skorsi bus, kde zarucene budete sediet. Potom si to dat do TN a nakoniec spat do BA. To je najvacsia vyhoda hor, clovek si moze robit varianty z roznych moznosti.
Tak dialkoplazovia (podla vzoru HRDINA ), hore i dole zdar!
ludia, ved uz aj tak si o nas 99% nasho okolia mysli, ze sme blazni, ked sa trepeme do Brezovej peso, ked tam predsa chodi autobus. potom nas asi rovno zavru na psychiatriu, ked sa budeme trepat peso nielen tam ale este aj naspat
Viol, vsak Bajo ti predpise nejaky recept, ak chces alebo nejake potvrdenie, ze sme na hlavu a budes to mat opodstatnene. Niet nad suhlas odborneho defektologa, ktory je navyse horolezec.
jaster celkom dobry napad bledej tvare to s tou otockou...hmmmm...no sak poradim sa s kmenovym samanom a nasim totemovym zvieratom. tento rok su totiz akesi male makrely, navyse balene v plastovom obale...niekto mi musi vysvetlit tuto silnu symboliku. zeby ma po stovke odniesli v plastovom vreci?
Po precitani zazitkov z predchadzajucich rocnikov T100, prijimam vyzvu na prekonanie hranice 16-tich hodin a hlasim sa do druzstva. Dufam, ze moja celovka nestihne byt pouzita
ale realne, ide niekto z tu pritomnych makacov do Trencina?
Je to iba o 68 kilometrov dalej..., hladam partaka
100vku som dal uz 16x, v priemere tak za 18hodin som v Brezovej
Tak co ?
dnes som sa pristihla ako kracam po meste a zujem gumenych medvedikov.... zeby sa z toho stal kazdorocny ritual zaciatkom maja ?! trnavska stovka volaaa! uz 6.juna!!!!
no takze je to tady...trnavska stovka konecne odhalila ako zniesla prechod na euro...bude udajne stat 1 EUR. co potvrdzuje, ze pri konverzii na euro sa vacsinou zdrazuje. Kazdopadne je to pochod hodny jednej mince. Organizator slubuje aj nejake ubytovanie v cieli, pod cim neviem co si mam predstavit a uz len preto sa budem snazit tu stovku odkrutit. viac v zasade nepodstatneho infa je tutok: http://aladin.elf.stuba.sk/~soula/mkd/m ... m#Pozvánka%
20na%20Trnavskú%20stovku
PS (bude tato stovka okorenena riadnou burkou?)
Spravy o zisteniach pri poslednom prieskume trasy bojom.. az po Solosnicku dolinu bezo zmien, bez zatarasov, bez debaty trafi kazdy.. a ked myslim kazdy, tak KAZDY
Sprava specialneho urcenia - v bufete Vcelin na Bielom krizi ponukaju pivo Grandler desinu, potom nejake s nejakou medovou prichutou a 16-tku (pivo, nie mladu zacinajucu talentovanu celebritu). Povod piva sa odvija od mystickeho pivovaru vo Svätom Juri, preto opatrne.. mysticke zazitky dervisov ucupenych v krikoch je ina parketa ezoteriky
Tak ja posielam spravy z oblasti Bukova-Brezova. Vsetko bolo cez vikend krasne suche, sice, Mihalinova sa nejakym zvlastnym sposobom mihla bokom, takze teoriu o vecne zablatenom kopci nemozme ani potvrdit ani vyvratit. Co sa tyka trasy z Dobrej Vody po cervenej znacke cez cintorin, jej prva stvrtina je dost neprijemne stupanie (verim ze po 80km v nohach naozaj velmi neprijemne!) ale odmenou je dokonale makkucka rovna a mierne klesajuca lesna cesta v dalsich dvoch stvrtinach. Potom sa napaja na staru znamu asfaltku a klesa az do Brezovej. Poslednych 6 km sa odporuca bezat, aj tak vam to uz bude vtedy fuk Na zaver: kedze ze sme zabludili pod Mihalinovou za bieleho dna, v napati ocakavam co nas caka o tyzden. Dialkoplazom zdar!